Sun Bay Aps har gennem mange år opbygget et tæt samarbejde med en række respekterede mærkevare producenter ved at tilbyde effektiv support til Deres internationale salgs- og marketing divisioner, inden for områder som sourcing af gimmicks, promotion og merchandise.

Kun ved at anvende de leverandører og underleverandører, opnår vi den bedst mulige service i form af konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og brand consistency indenfor alle områder.

PRODUKTION

Mange års tæt samarbejde med udvalgte leverandører gør at vi til enhver tid får den bedste service og opmærksomhed i forbindelse med vores produktioner.

Med eget kontor i både Hong Kong og Kina er vi tæt på både leverandører og produktion, hvilket gør at vi kan gennemføre alle led i produktionerne – fra produktions start, prøve udtagelse og kvalitetskontrol til pakning, mærkning og levering.

GRAFISK ARBEJDE

Med egen in-house grafiker og illustrator kan vi tilbyde kunden en professionel og præcis præsentation af idéer og oplæg. Herudover kan vi også tilbyde katalog- og annonce produktion i høj kvalitet.

DESIGN

Sun Bay er i stand til at løfte næsten alle opgaver indenfor design, produktudvikling og special produktioner. Vi sætter os ind i kundens konkrete sag, kampagne eller produktlancering og prøver derigennem at tilfredsstille deres krav om kreativitet og innovation.

LOGISTIK / LAGER STYRING

Gennem tæt samarbejde med vores kunder opnår vi fuld forståelse for Deres behov – på alle niveauer i organistationen.

Vi tilpasser os den enkelte kundes virksomhedskultur og tilretter gerne vores egne systemer og processer så de passer kunden bedst muligt.

Vi har in-house lager og leverer i dag til stort set hele verden.